Το ειδικό Παθολογικό Ιατρείο Medfamily προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής όσο και λειτουργικότητας εξοπλισμένα ειδικά τμήματα και προσωπική, εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα στους ασθενείς και στις οικογένειές τους.

 

10ετής επιβεβαιωμένη εμπειρία σε επείγοντα περιστατικά σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και υπεύθυνη ρύθμιση και θεραπεία χρονίως πασχόντων σε όλο το φάσμα της παθολογίας. Επί μια δεκαετία ήδη, οι ικανοποιημένοι ασθενείς μας επιβεβαιώνουν την αγάπη και τη φροντίδα προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο όσο και τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται απ’το ιατρείο μας.

 

Πρόσφατη επέκταση του ιατρείου στη Μύκονο (Ιατρικές Υπηρεσίες Medfamily Ιατρείου) προσφέρονται από αρχές του τρέχοντος έτους και στο νέο ιατρείο στο Περιφερειακό της Χώρας Μυκόνου τόσο για χρόνια περιστατικά όσο και για επείγοντα.

 

Το ιδιωτικό ιατρείο παρέχει εύκολη πρόσβαση και παρκινγκ σε κομβικό σημείο στη βορειοανατολική Αττική (κόμβος Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλου) επί της Λ. Λαυρίου 7 σε κοντινή απόσταση στη Κάντζα Παλλήνης από Γλυκά Νερά, Παιανία, Παλλήνη, Γέρακα, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι και σύνδεση στον Προαστιακό.

 

Συνεχής μετεκπαίδευση σε εξειδικευμένους τομείς υγείας ώστε να προσφέρονται ανά πάσα στιγμή ιατρική βασισμένη σε ενδείξεις ‘’evidence based medicine’’ με εφαρμογή των πιο σύγχρονων θεραπευτικών πρωτοκόλλων.

 

Εξυπηρέτηση ασθενών ΕΟΠΥΥ και ασφαλιστικών εταιριών χωρίς ουρές και ταλαιπωρίες σε ευχάριστο περιβάλλον και άμεση εξυπηρέτηση και με προσιτές τιμές.

 

Απόλυτη εφαρμογή ιατρικού απορρήτου και εξασφάλιση προσωπικών δεδομένων των ασθενών.

 

Σε τακτική βάση δωρεάν προγράμματα πρόληψης για τους ασθενείς του ιατρείου σε παθήσεις όπως υπέρτασης, Διαβήτης, Ca παχέος εντέρου , Νεφρική Ανεπάρκεια κ.α.