Δρ. Αικατερίνη Φράγκου

Home » Iατροί » Δρ. Αικατερίνη Φράγκου

Δρ. Αικατερίνη Φράγκου

Χειρουργός ΩΡΛ και Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου (Facial Plastic Surgeon)

Η ιατρός Αικατερίνη Φράγκου είναι Χειρουργός ΩΡΛ και Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου (Facial Plastic Surgeon), μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS), της Ευρωπαϊκής (ERS) και Αμερικανικής (ARS) Ρινολογικής Εταιρείας. Διατηρεί ενεργές συνδρομές με τους ιατρικούς συλλόγους των χωρών όπου υπηρέτησε.

Η ιατρός αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης και εξειδικεύτηκε στην ΩΡΛ και στην Χειρουργική Κεφαλής & Τραχήλου στα Νοσοκομεία ΓΝΑ 251, 401 ΓΣΝΑ και “Σωτηρία” της Αθήνας. Εξειδικεύτηκε στο Λονδίνο στην Αισθητική Ιατρική και Χειρουργική.

Κατέχει δίπλωμα MBA από το ΙΝSEAD, το καλύτερο Business School παγκοσμίως και έχει διακριθεί στην Επιχειρηματικότητα και στην δημιουργία Start-ups στο Χώρο της Υγείας.

Για περισσότερα από 15 χρόνια έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Νοσοκομειακούς ομίλους της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής, όπου ασχολήθηκε εκτενώς με την επανορθωτική πλαστική Χειρουργική Προσώπου, ενώ παράλληλα καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της ΩΡΛ και Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.

Είναι προσηλωμένη στην υψηλού επιπέδου, εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα, πάντα σε ένα άνετο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Στην διάρκεια της καριέρας της έχει πραγματοποιήσει πάνω από 6000 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει εξειδικευθεί στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε VIP ασθενείς, αφού έχει διατελέσει ΩΡΛ και Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου σε μέλη της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων, της Ηγεσίας των Μαλδίβων και της Γκάνας, αλλά και των μελών του Ιδρύματος Κλίντον.

Διετέλεσε Διευθύντρια της Κλινικής ΩΡΛ και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου του Νοσοκομείου Luccahealth, μέλους του Ομίλου BlackIvy (θυγατρικής του Ιδρύματος Κλίντον) στην Γκάνα, όπου παράλληλα ανέπτυξε μεγάλη φιλανθρωπική δράση.

Η Δρ. Αικατερίνη Φράγκου έχει αφιερώσει την καριέρα της στην εξατομικευμένη προσέγγιση των ασθενών της, όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων, πάντα με προσήλωση στα υψηλότερα standards της ηθικής και της ακεραιότητας.

Επαγγελματική Πορεία

2004-2005: Υπηρεσία Υπαίθρου Π.Ι Κοσμά, Ν. Αρκαδίας

2005-2011: Ειδικότητα στα Νοσοκομεία 251 ΓΝΑ, 401  ΓΣΝΑ και “Σωτηρία”

2011-2013: Facial Plastic Surgeon, Transform Clinic, Harley Street, London, UK

2013-2018: ENT and Facial Plastic Surgeon Consultant. Dr. Sulaiman Al Habib, Riyadh, KSA

2018-2019: Διευθύντρια ΩΡΛ κλινικής Tree Top Hospital (Ramsey Sime Darby Healthcare), Μαλδίβες

2019-2022: Διευθύντρια ΩΡΛ κλινικής LuccaHealth, (BlackIvy Group, θυγατρική  Ιδρύματος Κλίντον), USA και Γκάνα

Στην Ελλάδα συνεργάζεται με μερικές από τις κορυφαίες Αθηναϊκές κλινικές και Ιατρεία

Συμμετέχει τακτικά ως ομιλήτρια σε εθνικά και παγκόσμια Συνέδρια κα ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις ιατρικές εξελίξεις στην ειδικότητά της.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την οικογένεια της και με την αποκατάσταση παλαιών ιστορικών κτηρίων. Έχει μία κόρη 4 ετών και είναι παντρεμένη με τον Σμήναρχο ε.α. Κυριάκο Κάση, ο οποίος είναι ο προσωπικός σύμβουλος και Μέντορας πολλών Διεθνών Προσωπικοτήτων.

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Με υψηλό πυρετό και έντονο πόνο στην κοιλιά μου επισκέφτηκα τον γιατρό. Έγιναν άμεσα οι εξετάσεις και ευτυχώς πήγα κατευθείαν στην κλινική και αντιμετωπίστηκε μια τόσο απειλητική για την ζωή μου κατάσταση. Σας ευχαριστώ όλους θερμά!

Ελένη Ν.

Ιδ. Υπάλληλος

Στείλε μας E-mail

Καλέστε μας τώρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.