Διατροφολόγικο

Home » Διατροφολόγικο

Πληροφορίες Τμήματος

Ένα υπερσύγχρονο τμήμα, το οποίο λειτουργεί σε δύο επίπεδα.

Α . Κλινική διατροφολογία, υποστηρίζοντας τα ιατρικά τμήματα του πολυϊατρείου μας όπως καρδιολογικό, παθολογικό, γυναικολογικό, κλινικής αντιγήρανσης και πρόληψης, με στόχο την συνολική θεραπευτική διαχείριση των ασθενών.

Β . Προληπτική διατροφολογία, στοχεύοντας στην πρόληψη και στην καθιέρωση διατροφικών συμπεριφορών και συνηθειών με στόχο την ευεξία, μακροζωία και μακροχρόνια διαχείριση συμπτωμάτων και βιολογικών δεικτών, χρόνιων ασθενειών ή νοσημάτων φθοράς (πχ Σ.Δ., υπέρταση κα) ή και την γενικότερη πρόληψη και κλινική αντιγήρανση, εισάγοντας στην Ελλάδα για πρώτη φορά ειδικά, πιστοποιημένα προγράμματα και καινοτόμες διαγνωστικές εξετάσεις DNA, όπως το HAIR SCANNING SYSTEM.

Κλινική διατροφολογία και Πρόληψη

Η διατροφή για μας είναι συμπεριφορά συνδυαζόμενη με τον τρόπο ζωής μας και στόχος μας να την αλλάξουμε φυσικά προς το καλύτερο.

Η βελτίωση της διατροφής δεν είναι για μας, η στέρηση, η έλλειψη αγαπημένων τροφών, αλλά η προσαρμογή και από κοινού με τον ασθενή σύνθεση ενός εξατομικευμένου και αποδεκτού προγράμματος διατροφής.

Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη συμμόρφωση και τελικά η καθιέρωση μιας νέας συμπεριφοράς σε συνδυασμό, όπου χρειάζεται, φαρμακευτικής αγωγής ή και ενός νέου υγιεινού τρόπου ζωής.

Στην AMS ακολουθώντας διεθνή πρωτόκολλα σε συνεργασία με ειδικά εξειδικευμένα κέντρα εξετάσεων στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εφαρμόζουμε μια σειρά από εξετάσεις και ειδικά προγράμματα κλινικής αντιγήρανσης, “επαναρυθμίζοντας” πλήρως την ορθή λειτουργία του οργανισμού μας.

Εξυπηρετούμε -μεταξύ άλλων- τις περιοχές: Κάντζα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Παιανία, Κορωπί, Σπάτα, Μύκονος κ.ά.

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Προσπαθούσα πάρα πολλά χρόνια να χάσω κάποιο βάρος δεν τα καταφέτα Κατά περιόδους είχα ακολουθήσει τα πάντα το σημαντικότερο ήταν ότι είχα πλέον ενοχλήσεις στην πίεση και στο ζάχαρο μου δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούσε να χάσω 15 kg χωρίς να στερηθώ τίποτε και να μειώθει η φαρμακευτική αγωγή μιυ στο μισό Έτσι παίρνω 7 χάπια την ημέρα ενώ έπαιρνα πανω από 15 είναι εκπληκτικό! Νιώθω 10 χρόνια μικρότερος

Κώστας Π

Οδηγός

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.