Πληροφορίες Τμήματος

Στην AMS παρέχουμε 24ωρη κάλυψη μεταφοράς ασθενών.
Άμεσα, με πλήρη ιατρική υποστήριξη, απλά καλέστε μας και δεν θα σας μεταφέρουμε απλά, αλλά θα σας μεταφέρουμε με ασφάλεια, παρέχοντας πιστοποιημένη ιατρική φροντίδα κατά την διακομιδή σας.

Διακομιδή με ασθενοφόρο

Η AMS ειδικεύεται στην 24ωρη διακομιδή ασθενών με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, την ταχύτητα και την άνεση του ασθενούς. 

Με έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, με άρτια εξοπλισμένες κινητές ιατρικές ομάδες και με ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό,  είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε περιστατικό που χρήζει πρώτων βοηθειών και ταχείας διακομιδής σε κλινική ή νοσοκομείο.

Από τη στιγμή της κλήσης σας στο συντονιστικό μας κέντρο μέχρι την τελική διακομιδή του ασθενούς στο νοσοκομείο, εγγυώμαστε τη μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα σε κάθε μας ενέργεια. 

Γιατί ξεχωρίζουμε:

  • Σωστός συντονισμός και υλοποίηση διακομιδής
  • Κινητές ιατρικές μονάδες με σύγχρονο εξοπλισμό
  • 24ωρη, ταχεία και ασφαλής εξυπηρέτηση
  • Άριστη διαχείριση ακόμα και του πιο σοβαρού περιστατικού

Εξυπηρετούμε -μεταξύ άλλων- τις περιοχές: Κάντζα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Παιανία, Κορωπί, Σπάτα, Μύκονος κ.ά.

Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης ραντεβού

24h: 210 665 9688

Κλείστε ραντεβού

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Από το απόγευμα είχα μια ενόχληση την πλάτη μου. Aργά το βράδυ ο πόνος έγινε έντονος! Άμεσα μετά το τηλέφωνο, ήρθαν στο σπίτι, προγραμματίστηκαν ολες οι απαραίτητες εξετάσεις και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο όπου με παρακολούθησε ο γιατρός μου που ήταν διευθυντης. Εκεί απέφυγα το χειρουργείο και γύρισα σπιτι μου σε δυο μέρες απόλυτα υγιής! Ευτυχώς σε 1 ώρα έγιναν όλα τα απαραίτητα, ευχαριστώ γιατρέ!
Ηλίας Γ
Γυμναστής