Χρόνιων Παθήσεων & Κλινικής Διαχείρισης

Home » Χρόνιων Παθήσεων & Κλινικής Διαχείρισης

Πληροφορίες Τμήματος

Η συνολική διαχείριση χρόνιων παθήσεων αποτελεί ένα εξειδικευμένο τμήμα το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από την πολυετή εμπειρία και τη διαχείριση εκατοντάδων χρόνιων περιστατικών.

Η διαχείριση των χρόνιων περιστατικών χρειάζεται την υποστήριξη και παροχή εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών όπως αυτές προσφέρονται από την λειτουργία ενός σύγχρονου πολυϊατρείο, με σιγουριά και επαγγελματισμό διαχειριζόμαστε χρόνια περιστατικά συνολικά, διασφαλίζοντας επιπλέον ανά πάσα στιγμή την νοσηλεία και τριτοβάθμια φροντίδα τους, όταν αυτό απαιτείται όπως και στην κατ’ οίκον νοσηλεία η παρακολούθηση.

Κλινική διαχείριση ασθενών

Η αξιολόγηση η εισαγωγή των ασθενών η νοσηλεία τους και τελικά η διάγνωση και θεραπεία τους είναι μια διαδικασία όπου όλη η ομάδα των έμπειρων ιατρών της AMS συμμετέχει με στόχο την άμεση και αποτελεσματική τους κλινική διαχείριση.

Για εμάς η κατ’ οίκον νοσηλεία σε ειδικές ομάδες ασθενών είναι μια προσέγγιση που προτείνουμε γιατί μπορούμε αποτελεσματικά να υποστηρίξουμε.

  • Γρήγορη διάγνωση
  • Πολύπλοκες ιατρικές εξετάσεις όταν χρειαστεί
  • Έγκαιρη αναγνώριση και ιατρική παρέμβαση
  • Πρόταση για χειρουργική παρέμβαση όταν κρίνεται απαραίτητο

Διευθυντής τμήματος

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Dr. Σπύρος Μπάρμπας


210 6659688


ams@amsmedfamily.com

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Ο πατέρας μου είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν λόγω χρονιάς πάθησης που έχει. Αυτή την φορά έγινε η νοσηλεία του με την επίβλεψη των γιατρών της AMS η διαφορά ήταν ότι χρειαστήκαμε τις μισά μέρες νοσηλείας και στην συνέχεια ακολουθήσαμε ένα Πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας που αποκατέστησε πλήρως την λειτουργικότητα και υγεία του πατέρα μου. Ήταν πραγματικά σπουδαίο.

Γιώργος Ν

Επιχειρηματίας

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.