Μεταφορά στα επείγοντα

Home » Μεταφορά στα επείγοντα

Πληροφορίες Τμήματος

Οι συνεργάτες μας διαχειρίζονται επείγοντα περιστατικά τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ ο επιστημονικός διευθυντής μας διετέλεσε και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής.Διαχειριζόμαστε τον ασθενή με αμεσότητα και επαγγελματισμό, είτε αυτός χρειάζεται να μεταβεί σε κάποιο νοσοκομείο είτε να παραμείνει σε κατ᾽οίκον νοσηλεία. Παρέχουμε κάλυψη περιστατικών σε 24ωρη βάση τόσο στην Αθηνα όσο και στην Μύκονο.

Μεταφορά στα επείγοντα

Για εμάς η μεταφορά ενός ασθενους στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου είναι μια διαδικασία υψίστης σημασίας. Με γνώμονα πρωτίστως την υγεία και την ασφάλεια του ασθενούς, ακολουθούμε με ευλάβεια ένα αυστηρά προκαθορισμένο πρωτόκολλο ενεργειών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη μεταφορά του ασθενούς στα επείγοντα περιστατικά. 

Γιατί ξεχωρίζουμε: 

  • Ασφάλεια κατά τη μεταφορά του ασθενούς
  • Τήρηση όλων των υγειονομικών προδιαγραφών
  • Αμεσότητα – Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
  • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Εξυπηρετούμε -μεταξύ άλλων- τις περιοχές: Σπάτα, Κάντζα, Κορωπί, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Παιανία, Μύκονος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Χολαργός, Παπάγου κ.ά.

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Από το απόγευμα είχα μια ενόχληση την πλάτη μου. Aργά το βράδυ ο πόνος έγινε έντονος! Άμεσα μετά το τηλέφωνο, ήρθαν στο σπίτι, προγραμματίστηκαν ολες οι απαραίτητες εξετάσεις και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο όπου με παρακολούθησε ο γιατρός μου που ήταν διευθυντης. Εκεί απέφυγα το χειρουργείο και γύρισα σπιτι μου σε δυο μέρες απόλυτα υγιής! Ευτυχώς σε 1 ώρα έγιναν όλα τα απαραίτητα, ευχαριστώ γιατρέ!

Ηλίας Γ

Γυμναστής

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο