Επίσκεψη σε ξενοδοχείο

Home » Επίσκεψη σε ξενοδοχείο

Πληροφορίες Τμήματος

Στην AMS έχουμε μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση ασθενών που διαμένουν σε ξενοδοχεία.Η Άμεση ανταπόκριση μας, η δυνατότητα μεταφοράς του με ασθενοφόρο, η συνολική Κλινική διαχείριση του, η νοσηλεία του αλλά και η άμεση ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών του ασθενή στην χώρα καταγωγής του συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη ιατρική διαχείριση του.

Επίσκεψη σε ξενοδοχείο

Ο Ιατρικός Τουρισμός σήμερα αναπτύσσεται ραγδαία. Η μετάβαση ανθρώπων με προβλήματα υγείας προκειμένου να τους παραχθεί ιατρική φροντίδα που στοχεύει στην πρόληψη, διάγνωση και διατήρηση της υγείας τους είναι για εμάς υπηρεσία κομβικής σημασίας. Η AMS, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με όπλο της το άριστα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία ασθενείς που διαμένουν σε ξενοδοχεία. 

Ειδικότερα σήμερα, εν μέσω της πανδημίας του νέου Κορωνοϊού, εξαιτίας του οποίου τα αιτήματα για παρακολούθηση ασθενών σε ξενοδοχείο έχουν πολλαπλασιαστεί, σας εγγυώμαστε:

  • Αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την επίσκεψη στο ξενοδοχείο
  • Υψηλής ακρίβειας διαγνωστικές μεθόδους
  • Επιτυχή διαχείριση ακόμα και του πιο επείγοντος περιστατικού
  • Άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο, εφόσον καταστεί απαραίτητο

Εξυπηρετούμε -μεταξύ άλλων- τις περιοχές: Κάντζα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Παιανία, Κορωπί, Σπάτα, Μύκονος κ.ά.

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Από το απόγευμα είχα μια ενόχληση την πλάτη μου. Aργά το βράδυ ο πόνος έγινε έντονος! Άμεσα μετά το τηλέφωνο, ήρθαν στο σπίτι, προγραμματίστηκαν ολες οι απαραίτητες εξετάσεις και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο όπου με παρακολούθησε ο γιατρός μου που ήταν διευθυντης. Εκεί απέφυγα το χειρουργείο και γύρισα σπιτι μου σε δυο μέρες απόλυτα υγιής! Ευτυχώς σε 1 ώρα έγιναν όλα τα απαραίτητα, ευχαριστώ γιατρέ!

Ηλίας Γ

Γυμναστής

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.