Πληροφορίες Τμήματος

Η εμπειρία, η εξειδίκευση και η γνώση του καρδιολογικού μας τμήματος, σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων διαγνωστικών τεχνικών, διασφαλίζει την διαχείριση ακόμη και των πιο σοβαρών καρδιολογικών περιστατικών.

Η συνεργασία του Καρδιολογικού τμήματος με το τμήμα κλινικής νοσηλείας και διαχείρισης ασθενών διασφαλίζει την συνολική τους διαχείριση, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα για τον ασθενή μας.

Καρδιολογικά προγράμματα πρόληψης λειτουργούν καθημερινά στο σύγχρονο πολυϊατρείο μας, όπου μπορείτε δωρεάν να συμμετέχετε κατόπιν ραντεβού.

Συμπτώματα και διάγνωση

Τα συμπτώματα μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα καρδιολογικό τμήμα πολλές φορές, όμως τα υποβιβάζουμε ή δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία.

Η εξειδίκευση και εμπειρία μας και οι διεθνείς ιατρικές διαδικασίες διαχείρισης καρδιολογικών περιστατικών, που ακολουθούμε, μας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης διαχείρισης και αξιολόγησης των συμπτωμάτων, αλλά και γρήγορης διάγνωσης μέσα από μια σειρά ειδικών εξετάσεων.

  • Γρήγορη διάγνωση
  • Πολύπλοκες ιατρικές εξετάσεις όταν χρειαστεί
  • Έγκαιρη αναγνώριση και ιατρική παρέμβαση
  • Πρόταση για χειρουργική παρέμβαση όταν κρίνεται απαραίτητο
Cardiology Department
Gynaecology Department
Pathology Department
Emergency Cases Department
Dental Department

Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης ραντεβού

24h : 210 665 9688

Κλείστε ραντεβού

Διευθυντής τμήματος

Καρδιολόγος
Δρ. Γεώργιος Μακρής
  • 210 665 9688

Doctors Timetable

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Από το απόγευμα είχα μια ενόχληση την πλάτη μου αργά το βράδυ ο πόνος έγινε έντονος άμεσα μετά το τηλέφωνο ήρθαν στο σπιτι γιναινολες οι εξετασεις και άμεσα μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο όπου με παρακολούθησε ο γιατρός μου που ήταν διευθυντης εκει απέφυγα το χειρουργείο κ γύρισα σπιτι μου σε συο μέρες απόλυτα υγιής Ευτυχώς σε 1 ώρα έγινα όλα τα απαραίτητα ευχαριστώ γιατρέ
Ηλίας Γ
Γυμναστής