Καρδιολογικό

Home » Καρδιολογικό

Πληροφορίες Τμήματος

Η εμπειρία, η εξειδίκευση και η γνώση του καρδιολογικού μας τμήματος, σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων διαγνωστικών τεχνικών, διασφαλίζει την διαχείριση ακόμη και των πιο σοβαρών καρδιολογικών περιστατικών.

Η συνεργασία του Καρδιολογικού τμήματος με το τμήμα κλινικής νοσηλείας και διαχείρισης ασθενών διασφαλίζει την συνολική τους διαχείριση, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα για τον ασθενή μας.

Καρδιολογικά προγράμματα πρόληψης λειτουργούν καθημερινά στο σύγχρονο πολυϊατρείο μας, όπου μπορείτε δωρεάν να συμμετέχετε κατόπιν ραντεβού.

Συμπτώματα & Διάγνωση

Τα συμπτώματα μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα καρδιολογικό τμήμα πολλές φορές, όμως τα υποβιβάζουμε ή δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία.

Η εξειδίκευση και εμπειρία μας και οι διεθνείς ιατρικές διαδικασίες διαχείρισης καρδιολογικών περιστατικών, που ακολουθούμε, μας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης διαχείρισης και αξιολόγησης των συμπτωμάτων, αλλά και γρήγορης διάγνωσης μέσα από μια σειρά ειδικών εξετάσεων.

  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Τεστ Κοπώσεως
  • Υπερηχογράφημα Καρδιάς
  • Holter Ρυθμού
  • Holter Πιέσεως
  • Γρήγορη διάγνωση
  • Πολύπλοκες ιατρικές εξετάσεις όταν χρειαστεί
  • Έγκαιρη αναγνώριση και ιατρική παρέμβαση
  • Πρόταση για χειρουργική παρέμβαση όταν κρίνεται απαραίτητο

Συχνές ερωτήσεις: Καρδιολογικό Τμήμα & Τρίπλεξ Καρδιάς

Το triplex καρδιάς αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές διαγνωστικές εξετάσεις για την υγεία του καρδιακού συστήματος, δίνοντας τη δυνατότητα στον γιατρό να διαπιστώσει τυχόν παθήσεις του περικαρδίου, του μυοκαρδίου, των αγγείων, βαλβίδων της καρδιάς κ.ο.κ.

Πως γίνεται το τρίπλεξ καρδιάς;

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, εισέρχεστε στον χώρο της εξέτασης, χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ή νηστεία από μέρους σας.

Ξαπλώνετε στο εξεταστικό κρεβάτι και απευθείας αρχίζει το διαθωρακικό υπερηχογράφημα το οποίο πραγματοποιείται μέσω υπερηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας.

Αυτόματα ο καρδιολόγος βλέπει εικόνες και ακούει ήχους, δεδομένα από τα οποία εξετάζεται η διάσταση και στο σχήμα της καρδιάς, η αιματική ροή, διαγιγνώσκοντας τυχόν ανωμαλίες ή βλάβες.

Πόση ώρα διαρκεί η εξέταση;

Το τρίπλεξ καρδιάς διαρκεί από 15 λεπτά μέχρι 60 λεπτά, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Επειδή μας ρωτάνε πολλοί ασθενείς, είναι χρήσιμο να αναφερθεί ότι οι υπέρηχοι που εκπέμπει το μηχάνημα είναι ασφαλείς για τον ασθενή και δεν υπάρχει κανένα δεδομένο σύμφωνα με το οποίο διατρέχει κίνδυνο η συνολική υγεία του ασθενούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε άμεσα ραντεβού για triplex καρδιάς ή holter πίεσης, με τους εξειδικευμένους γιατρούς μας.

Εξυπηρετούμε -μεταξύ άλλων- τις περιοχές: Σπάτα, Κάντζα, Κορωπί, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Παιανία, Μύκονος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Χολαργός, Παπάγου κ.ά.

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Από το απόγευμα είχα μια ενόχληση την πλάτη μου αργά το βράδυ ο πόνος έγινε έντονος άμεσα μετά το τηλέφωνο ήρθαν στο σπιτι γιναινολες οι εξετασεις και άμεσα μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο όπου με παρακολούθησε ο γιατρός μου που ήταν διευθυντης εκει απέφυγα το χειρουργείο κ γύρισα σπιτι μου σε συο μέρες απόλυτα υγιής Ευτυχώς σε 1 ώρα έγινα όλα τα απαραίτητα ευχαριστώ γιατρέ

Ηλίας Γ

Γυμναστής

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο