Παθολογικό

Home » Παθολογικό

Πληροφορίες Τμήματος

Το παθολογικό μας τμήμα στελεχωμένο από έμπειρους και κλινικά καταξιωμένους Ειδικούς Παθολόγους προσφέρει σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες και διαχειρίζεται πάντα με ασθενοκεντρική προσέγγιση το σύνολο των παθολογικών περιστατικών.

Παθολογικό τμήμα διαχείριση ασθενών

Το παθολογικό τμήμα είναι προσανατολισμένο τόσο στην διαχείριση περιπατητικών ασθενών, όσο και ασθενών που χρήζουν άμεσα κλινικής διάγνωσης και νοσηλείας.

Το παθολογικό τμήμα με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει και σε συνεργασία με το τμήμα μετακίνησης ασθενών και επειγόντων, νοσηλεύει στις σημαντικότερες κλινικές στην Αθήνα, κάθε περιστατικό που χρειάζεται περαιτέρω κλινική διαχείριση και νοσηλεία.

  • Γρήγορη διάγνωση
  • Πολύπλοκες ιατρικές εξετάσεις, όταν χρειαστεί
  • Έγκαιρη αναγνώριση και ιατρική παρέμβαση
  • Πρόταση για χειρουργική παρέμβαση, όταν κρίνεται απαραίτητο.

Αιματολογικές Εξετάσεις – Παθολογικό Τμήμα

Οι αιματολογικές εξετάσεις αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του παθολογικού τμήματος ενός διαγνωστικού κέντρου, καθώς αποτελούν βασικό άξονα της διάγνωσης.

Στο κέντρο μας μπορείτε να προσέλθετε καθημερινά για τον καθιερωμένο εργαστηριακό σας έλεγχο, διασφαλίζοντας έγκυρα και γρήγορα αποτελέσματα.

Στο συνεργαζόμενο βιοπαθολογικό – αιματολογικό τμήμα, αντιμετωπίζονται καθημερινά πλήθος περιστατικών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με την άψογη συνεργασία των άλλων τμημάτων μπορείτε να έχετε στα χέρια σας μία συνολική εικόνα της αιματολογικής σας πάθησης.

Το συνεργαζόμενο ιατρικό προσωπικό πραγματοποιεί με ταχύτητα τις αιμοληψίες καθημερινά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για κατ’ οίκον αιμοληψία, κατόπιν συνεννόησης, σε ευπαθείς ομάδες ή ΑΜΕΑ που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης.

Καλέστε μας για να εξασφαλίσετε την σωστή προετοιμασία των εξετάσεων, με ειδικές συμβουλές πριν προσέλθετε για αυτές.

Εξυπηρετούμε -μεταξύ άλλων- τις περιοχές: Σπάτα, Κάντζα, Κορωπί, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Παιανία, Μύκονος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Χολαργός, Παπάγου κ.ά.

Διευθυντής τμήματος

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Dr. Σπύρος Μπάρμπας


210 6659688


ams@amsmedfamily.com

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Με υψηλό πυρετό και έντονο Πόνο στην κοιλιά μου επισκεφτηκα τον γιατρό εγιναν άμεσα οι εξετασεις και ευτυχώς πήγα κατευθείαν στην κλινική και αντιμετωπίστηκε μια τόσο απειλητική για την ζωή μου κατάσταση σας ευχαριστώ όλους θερμά

Γιώργος Ν

Επιχειρηματίας

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο