Εξελιγμένη Ιατρική Διαγνωστική

Home » Εξελιγμένη Ιατρική Διαγνωστική

Πληροφορίες Τμήματος

Η χρήση ειδικών εξελιγμένων διαγνωστικών μεθόδων Point Of Care Testing , υποστηρίζει καθημερινά σε διαγνωστικό επίπεδο όλα τα ιατρικά τμήματα της AMS με στόχο την άμεση λήψη κλινικής απόφασης και στοχευμένης διαχείρισης των ασθενών μας.

Στη συγκεκριμένη εξειδικευμένη διαγνωστική πλατφόρμα στηριζόμαστε για την εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης τα οποία προσφέρονται στο σύγχρονο πολυϊατρείο μας μας δωρεάν καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου στους ασθενείς και συγγενείς των ασθενών μας με στόχο την παροχή υπηρεσιών πρόληψης.

Στοχευμένη και εξελιγμένη διάγνωση

Μια σειρά από ειδικές και άμεσες εξετασεις στο σημείο που βρίσκεται ο ασθενής με μια μόνο σταγόνα αίμα μας οδηγούν στο αποτέλεσμα που θελουμε άμεσα και αξιόπιστα

Εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετασεις όπως

  • Hair Scanning DNA system
  • CDSA Diagnosis
  • Organics method
  • SIBO

Διευθυντής Τμήματος

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Dr. Σπύρος Μπάρμπας


210 6659688


ams@amsmedfamily.com

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Πήγα στο ιατρείο με έναν έντονο πόνο στο στήθος, ο γιατρός με μια σταγόνα αίμα διαπίστωσε υψηλά καρδιακά ένζυμα, με μετέφεραν άμεσα στην κλινική, με διαχειρίστηκε η εξειδικευμένη ομάδα γιατρών της AMS, έγινε νοσηλεία, φαρμακευτική αγωγή και φυσικά γλίτωσα το “by pass”. Ευχαριστώ θερμά για όλα και εγώ και η οικογένεια μου.

Πάτροκλου Α

Ιδιωτικός υπάλληλος

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο