Δωρεάν Έλεγχος Ανοσίας

Home » Δωρεάν Έλεγχος Ανοσίας

Δωρεάν Έλεγχος Ανοσίας

H AMS θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας στις ιατρικές της υπηρεσίες, σας καλεί σε δωρεάν έλεγχο του επιπέδου ανοσίας σας, είτε είχατε νοσήσει είτε θέλατε να δείτε την διατήρηση ανοσίας από τον τελευταίο εμβολιασμό σας κατά της COVID19.

Γιατί να κάνω έλεγχο ανόσιας;

Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, μπαίνοντας στον χειμώνα είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε εάν έχουμε αντισώματα κατά του ιού είτε από προηγούμενο εμβολιασμό μας είτε επειδή νοσήσαμε πρόσφατα, ώστε να λάβουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις και να κρίνουμε εάν χρειάζεται ή δεν είναι ακόμη ώρα να εμβολιαστούμε.
Πολλές φορές, μάλιστα, ενδεχομένως, να έχουμε νοσήσει πρόσφατα χωρίς καν να το αντιληφθούμε, καθώς μπορεί να μην παρουσιάσουμε έντονα συμπτώματα. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι έχουμε νοσήσει, ώστε να προβούμε και σε μετέπειτα προληπτικό γενικό έλεγχο, μιας και ο ιός υπάρχει πιθανότητα να μας αφήσει κατάλοιπα που δεν γίνονται αντιληπτά εξαρχής.

Πώς πραγματοποιείται ο έλεγχος;

Με μία σταγόνα αίμα έχετε άμεσα αξιόπιστο ποσοτικό αποτέλεσμα και σας δίνεται ιατρική απάντηση.

Πώς μπορώ να έρθω για τον δωρεάν έλεγχο ανοσίας;

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να επισκεφθείτε το νέο χώρο μας στην Λ. Λαυρίου 196 για δωρεάν έλεγχο αντισωμάτων κατά της SARS-CoV-2 καλώντας στο 2106659688 (υπεύθυνη Χριστίνα Οικονόμου).

Το νέο μας Πολυϊατρείο (Λ. Λαυρίου 196, Γλυκά Νερά – πατήστε για να δείτε στον χάρτη), διαμορφώθηκε με πολλή φροντίδα, ώστε να εξυπηρετήσει και να φιλοξενήσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του επιπλέον ιατρικές υπηρεσίες και υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό πάντα με γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση αλλά και την άνεση του/ης εξεταζόμενου/ης.

Μεταξύ άλλων στον νέο μας χώρο μπορείτε να κάνετε Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας με υπερσύγχρονο μηχάνημα (2022) και να συμβουλευθείτε/επισκεφθείτε το Αιματολογικό μας Τμήμα και το Τμήμα Υπερήχων, το Καρδιολογικό μας Τμήμα, το Διατροφολογικό μας Τμήμα, το Νευρολογικό και το Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα, το Γυναικολογικό μας Τμήμα, ενώ πλέον προσφέρουμε και υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο