Εξειδικευμένες Ενδοφλέβιες Θεραπείες

Home » Εξειδικευμένες Ενδοφλέβιες Θεραπείες

Εξειδικευμένες Ενδοφλέβιες Θεραπείες

Σε τι χρησιμοποιούνται οι AMS IV θεραπείες;

Η ενδοφλέβια θεραπεία χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς, όπως:

 • Ανακούφιση από το hangover
 • Ανάκτηση βιορυθμού μετά αεροπορικής μετακίνησης
 • Ενίσχυση βιολογικού ρυθμού σε καταστάσεις έντονης δραστηριότητας
 • Ενίσχυση αποκατάσταση βιολογικού προφίλ μετά από εκτεταμένη έλλειψη ύπνου
 • Προσθήκη και ενίσχυση ανοσίας και βιολογικής ανταπόκρισης παράλληλα με φαρμακευτικές αγωγές για χρόνια νοσήματα
 • Ανάκτηση αθλητικών επιδόσεων
 • Υποστήριξη ανοσίας
 • Ανακούφιση από το κρυολόγημα και τη γρίπη
 • Φλεγμονή
 • Προβλήματα πέψης
 • Εξάντληση

Ποια είναι τα οφέλη της AMS IV θεραπείας;

Ένα από τα κύρια οφέλη της IV θεραπείας είναι τα γρήγορα, πιο άμεσα αποτελέσματα χωρίς γαστρεντερικές παρενέργειες, προβλήματα απορρόφησης ή απώλεια ισχύος.

Η διαδικασία επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά να εισέλθουν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός σας, παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα και επιτρέποντάς σας να έχετε περισσότερη ενέργεια, να σκέφτεστε πιο καθαρά και να απολαύσετε μια καλύτερη διάθεση.

IV-Therapy-icons

Τα οφέλη θα διαφέρουν ανάλογα με την πάθηση που αντιμετωπίζεται, το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται, τη συνολική υγεία του πελάτη και πόσες θεραπείες γίνονται. Μερικά αναφερόμενα οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Ισχυρότερη ανοσία (αποτροπή κρυολογήματος ή γρίπης)
 • Ενισχυμένη διάθεση
 • Αύξηση του αθλητικού χρόνου αποκατάστασης
 • Περισσότερη ενέργεια
 • Ενίσχυση ανοσοποιητικού
 • Αμεση αποκατάσταση επιπέδου βιταμινών καλύτερη ανταπόκριση από την αγωγή από του στόματος
 • Συνδυαστική ενίσχυση ανταπόκρισης θεραπείας χρονιών νοσημάτων
 • Βελτιωμένη συγκέντρωση και πνευματική εστίαση
 • Αυξημένη ηρεμία και χαλάρωση
 • Ισορροπημένο σάκχαρο στο αίμα
 • Βελτιωμένα πρότυπα ύπνου
 • Βελτιωμένο jet lag
 • Βελτιωμένο hangover
 • Μειωμένες περιπτώσεις ημικρανιών
 • Καλύτερη διαχείριση εμμηνοπαυσιακής περιόδου για τις γυναίκες
 • Αύξηση της γονιμότητας και ορμονική ανισορροπία
 • Βελτιωμένη επιδερμίδα
 • Μειωμένα σημάδια γήρανσης

IV Therapy

Ποιος θα ωφεληθεί από την AMS IV θεραπεία;

Αρχικά, τα ενδοφλέβια θρεπτικά συστατικά χρησιμοποιούνταν κυρίως σε νοσοκομεία για ασθενείς που ήταν αφυδατωμένοι, είχαν έλλειψη θρεπτικών συστατικών ή δεν μπορούσαν να λάβουν φάρμακα από το στόμα.

Σήμερα, αρκετά υγιείς άνθρωποι μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα ευεξίας και ενέργειάς τους από τη θεραπεία με βιταμίνες IV.

Το άγχος της σύγχρονης ζωής μπορεί να μειώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και τη γενική ευημερία σας: Η θεραπεία IV μπορεί να δώσει αυτήν την τόσο αναγκαία ώθηση, καθιστώντας την μια ρεαλιστική και πρακτική επιλογή.

Ενώ το άγχος από μόνο του δεν μας κάνει να κολλήσουμε ένα κρυολόγημα ή έναν ιό της γρίπης, σίγουρα αποδυναμώνει την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να ανταποκρίνεται στους ιούς, αφήνοντάς μας πιο ευάλωτους σε λοιμώξεις και ασθένειες.

Έτσι, εάν θέλετε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σώμα, αντικαταστήστε τα χαμένα υγρά και τους ηλεκτρολύτες μετά από μια βραδινή έξοδο ή υποστηρίξτε την ανάκαμψη από επιχειρηματική δραστηριότητα ή αθλήματα υψηλής απόδοσης – η θεραπεία με βιταμίνες IV μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση των επιπέδων θρεπτικών συστατικών του σώματός σας στη βέλτιστη κατάσταση.

Το άγχος είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος που οι άνθρωποι έρχονται σε εμάς για τη θεραπεία. Η πλειονότητα των πελατών μας επιλέγει τις θεραπείες IV και Immunity Booster IV για να τους βοηθήσει να αισθάνονται γεμάτοι ενέργεια και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας IV;

IV Therapy bottle

Συνήθως, τα αποτελέσματα γίνονται πλήρως αισθητά μετά τις 12 – 24 ώρες μετά την έγχυση, αν και πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται καλύτερα αμέσως μετά τη θεραπεία.

Τα αποτελέσματα διαρκούν από 8 ημέρες έως 3 εβδομάδες ανάλογα με την σύσταση και σύνθεση του ενδοφλέβιου ορού και τον τύπο της IV θεραπείας.

Είναι η AMS IV θεραπεία ασφαλής;

Σήμερα, η χορήγηση ενδοφλεβίων υγρών μέσω ενδοφλέβιας έγχυσης είναι περισσότερο καθιερωμένη και γενικά ασφαλής, αλλά είναι πιθανό να αυξήσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών, όταν δεν γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό , οποίος επιβλέπει αξιολογεί και φροντίζει τον ασθενή αλλά και την διαδικασία ενδοφλέβιας έγχυσης Στην AMS  έχουμε εξειδικευμένη παθολογική ομάδα για να σχεδιάσει και επιμεληθεί την εφαρμογή κάθε ενδοφλέβιας έγχυσης εξατομικευμένα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ιατρική πάθηση, συνιστάται πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη θεραπεία για να αποφύγετε τυχόν επιπλοκές.

Επίσης, λόγω της διάτρησης του δέρματός σας – υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Αν και ο κίνδυνος μόλυνσης του δέρματος ή του αίματος είναι απίθανος, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε μόνο έναν εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος διασφαλίζει μια ασφαλή και υγιεινή έγχυση βιταμινών.

Στο IV Boost, κάθε ασθενής θα έχει μια ενδελεχή ιατρική αξιολόγηση με τον ιατρό μας διευθυντή, Δρ Σπύρο Μπάρμπα πριν από οποιαδήποτε θεραπεία. Το IV Boost μπορεί επίσης να εκτελέσει μια ολοκληρωμένη διαγνωστική δοκιμή για να αξιολογήσει τα επίπεδα βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και άλλων θρεπτικών συστατικών σε ένα σώμα και να προσαρμόσει ανάλογα τα κοκτέιλ.

Βασικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τον σχεδιασμό μιας θεραπείας AMS IV γιατί νιώθετε ασφάλεια όταν διαλέγετε την  AMS IV clinic

Εάν έχετε μια συγκεκριμένη ιατρική πάθηση, τότε συνιστάται να μιλήσετε με τον γιατρό για να δείτε εάν η θεραπεία βιταμινών IV είναι κατάλληλη για εσάς.
Να βεβαιώνεστε πάντα ότι ο γιατρός από τον οποίο λαμβάνετε θεραπεία με βιταμίνες IV είναι πιστοποιημένος και ότι γνωρίζει όλες τις καταστάσεις υγείας και τις ανησυχίες σας.
Είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας για την κλινική που θα εφαρμόσετε την IV treatment πριν κλείσετε ένα ραντεβού.
Η ελεγχόμενη κλινική θα πρέπει να ακολουθήσει μια ενδελεχή ιατρική αξιολόγηση και ιστορικό από εξειδικευμένο ιατρό παθολόγο πριν σας εγκρίνει για τη διαδικασία.
Οι κλινικοί γιατροί πρέπει να ρωτήσουν για το ιατρικό ιστορικό, τα φάρμακα και τις αλλεργίες σας – και είτε να σας απορρίψουν είτε να σας διορίσουν.
Δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεστε βιαστικοί και μια νοσοκόμα θα πρέπει να εξηγεί τι σας κάνουν ανά πάσα στιγμή.
Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην φοβάστε να ζητήσετε διαπιστευτήρια του γιατρού, την ειδικότητα του και την εγκυρότητα της κλινικής που σας κανει την αγωγή. Επιλέξτε την κλινική σας με σύνεση!
Εμείς στην κλινική μας πληρούμε πλήρως τις προϋποθέσεις και παρέχουμε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό ακολουθώντας την διεθνή και τοπική ιατρική νομοθεσία

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την IV Therapy, καλέστε στο

AMS Μύκονος: 22890 22352

AMS Μύκονος (Κινητό): 6976737677

AMS Αθήνα: 2106659688

Επείγοντα περιστατικά

210 665 9688

Διευθυντής τμήματος

INTERNAL MEDICINE AND CLINICAL ANTI-AGING SPECIALIST

Dr. Σπύρος Μπάρμπας


2106659688


ams@amsmedfamily.com

Ενδιαφέρομαι για Advanced IV Therapy.

advance IV

  Θα ήθελα να εξυπηρετηθώ:


  H AMS θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να επιβεβαιώσει το ραντεβού σας.

  This will close in 0 seconds

  This will close in 0 seconds

  This will close in 0 seconds

  This will close in 0 seconds

  Μετάβαση στο περιεχόμενο
  This site is registered on wpml.org as a development site.