Πληροφορίες Τμήματος

Στο σύγχρονο εξελιγμένο πολυϊατρείο μας, εξειδικεύοντας στην διαχείριση του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες κλινικές και ιατρικές προσεγγίσεις, εφαρμόζουμε ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

Αλλά και η εμπειρία μας και η γνώση στην εφαρμογή των διεθνών ιατρικών μεθόδων διασφαλίζουν την πλέον αποτελεσματική τους διαχείριση.

Η άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων και η γενικότερη ποιότητα ζωής που προσφέρεται στους ασθενείς, είναι εμφανής στα πρώτα 24ωρα, ενώ το αποτέλεσμα της συνολικής διαχείρισης του συνδρόμου είναι σταθερό και μακροπρόθεσμο, απαλλάσσοντας μόνιμα τον ασθενή από ΣΕΕ αλλά και των συνοδών προβλημάτων του.

Συμπτώματα και διάγνωση

Η άμεση ανακούφιση συμπτωμάτων και η γενικότερη ποιότητα ζωής που προσφέρεται στους ασθενείς είναι εμφανής στα πρώτα 24 ώρα ενώ το αποτέλεσμα της συνολικής διαχείρισης του συνδρόμου είναι σταθερό και μακροπρόθεσμο. απαλλάσσοντας μόνιμα τον ασθενή από ΣΕΕ αλλά και των συνοδών προβλημάτων του

  • Γρήγορη διάγνωση
  • Πολύπλοκες ιατρικές εξετάσεις όταν χρειαστεί
  • Έγκαιρη αναγνώριση και ιατρική παρέμβαση

Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης ραντεβού

24h : 210 665 9688

Κλείστε ραντεβού

Διευθυντής τμήματος

Ειδικος Παθολογος
Δρ. Σπυρος Μπαρμπας

Doctors Timetable

Οι ασθενείς μας αναφέρουν

Ταλαιπωρούμαι με φουσκώματα δυσφορία και πολλές φορές δυσπεψία πάνω από 15 χρόνια δεν πίστευα ποτέ ότι θα ησύχασα .. Όταν γιατρός μου είπε αρχικά για αυτές ειδικές εξετάσεις τα κόπρανα το θεώρησα υπερβολή κατάλαβα όμως γρήγορα πόσο σημαντικές ήταν όπως και όλες οι προτάσεις που μου έκανε στην συνέχεια είναι απίστευτη διαφορά στη ζωή μου ...
Ελπίδα Μ
Εκπαιδευτικός